Nadine van der Harst

Dierenarts

Mijn naam is Nadine. Ik ben geboren en getogen in Den Haag. Van kleins af aan wilde ik al dierenarts worden en in 2010 ben ik dan ook begonnen met de studie diergeneeskunde in Antwerpen. Na het behalen van mijn bachelordiploma in Antwerpen ben ik in 2014 naar Utrecht gegaan voor de rest van mijn opleiding. Hierdoor ik een bijzondere combinatie van een Belgische en Nederlandse opleiding heb gehad. In de zomer van 2018 kwam mijn droom uit: ik studeerde af als dierenarts.

 

Tijdens mijn opleiding heb ik bij verschillende praktijken meegelopen, waaronder hier bij Wateringse Veld. Ik voelde me hier direct op mijn plek, dus toen ik hier na mijn afstuderen een baan aangeboden kreeg was ik dolblij! Vanaf september 2018 ben ik werkzaam als dierenarts bij Wateringse Veld.

 

Mijn vriend en ik wonen samen in Den Haag met hond Tuca, een altijd vrolijke kruising Gos d’Atura. In mijn vrije tijd trek ik graag samen met Tuca de natuur in om te wandelen of hardlopen en daarnaast zijn we actief bezig met agility.

 

Ik hoop u in de praktijk tegen te komen om samen met u uw huisdier van optimale zorg te voorzien!